Bewaren

Zomer Schrijfvierdaagse augustus 2019

Op verhaal komen
Vier dagen op verhaal komen met verrassende en levende verhalen in een sfeervolle en rustgevende ambiance. Je eigen schrijfstijl ontdekken in een omgeving, waar rust, vertrouwen en veiligheid de basis vormt. Hoe leuk is dat? Ik moedig je aan en daag je uit, in het op zoek gaan naar wat jou in essentie ten diepste raakt en tot schrijven aanzet.

Iedereen kan schrijven
Werkwijze. Het verhaal schrijft zichzelf door de eenvoudige en speelse werkwijze middels korte schrijfopdrachten. Daarbij staat het schrijfplezier voorop. De ervaring leert: “Iedereen kan schrijven”. Naast het oefenen van de basisvaardigheden van het autobiografisch schrijven wordt de cursus afgestemd op de leer- en schrijfwensen van de individuele deelnemer en een zelfgekozen schrijfthema. Ontspannend en humoristisch

Vrij Schrijven ontwikkelt schrijfplezier
De methode ‘Vrijer Schrijven’ die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld vanuit  het Autobiografisch Schrijven, is eenvoudig, speels en praktisch.
De methode moedigt je aan, je eigen wijsheid serieus te nemen. ‘Vrijer Schrijven’ ontwikkelt schrijfplezier. Vrij van druk en innerlijke saboteurs. Schrijfplezier is een voorwaarde waarnaar ik streef als trainer tijdens de cursus. Want, als het plezier in schrijven toeneemt, zijn mooie verhalen het gevolg. Niet zo gek toch?
Mijn motto in de schrijfgroepen is Vrijheid – Blijheid. Niets moet, alles mag wat het schrijven betreft. In jouw levensverhaal ben jij de expert. In die vrije ruimte ga je jouw eigen schrijfstijl ontdekken en zelfvertrouwen ontwikkelen ten aanzien van het schrijven, leven, werk & relatie. Leerzaam, bevrijdend en inzichtgevend.

Schrijfverlangen
Heb je belangstelling voor schrijven en lukt het je in je eentje niet om tijd vrij te maken voor je schrijfdroom, dan kan schrijven in een groep een enorme stimulans zijn om tot mooie verhalen te komen. Persoonlijke begeleiding, inspirerende en prikkelende schrijfopdrachten halen je ongemerkt uit je comfort zone en brengen je in de flow van het schrijven. Een aangename stok achter de deur om je schrijfwens gestalte te geven en je talent voor schrijven verder te ontwikkelen. Ontspannend, inspirerend en humoristisch.

Ongemerkt ga je tijdens een meerdaagse effectief en authentiek schrijven. Sneller to the point. Kort en bondig een tekst moeiteloos en met lef schrijven, vanuit het hart. Ook voor professionele doeleinden. Beleef de sensatie en inspiratie van het schrijven in een groep en ontdek de gouden draad, de eigenheid van jouw unieke (levens)verhaal.

Heldere structuur
De 4 levensvensters zijn een prachtige leidraad en bieden een heldere structuur voor het schrijven van levensverhalen. We gaan schrijvend op zoek naar de dingen die ons raken, aanraken, maken, vermaken, aanwakkeren. Schrijvend onze eigenheid en eigenaardigheid ontdekken. Met humor en een vleugje lichtheid. Laat je inspireren door je eigen levensloop en niet te vergeten het verhaal van de dag. In de cursus wordt het autobiografisch- en creatief schijven afgewisseld.

Creatief met levensverhalen in besloten groep.
Deze schrijfvierdaagse is interessant voor de schrijfliefhebber, voor de professional, voor de blogger en voor een ieder die van schrijven houdt en geïnteresseerd is in levensverhalen. Schrijfervaring is niet nodig

Verhalen die stapsgewijs een boek kunnen vullen
De teksten, documenten die je schrijft lenen zich goed om achteraf tot een mooie compositie te maken. Als je wilt kun je de verhalen die je raken of die verhalen die aansluiten bij je schrijfthema, bundelen in een map of in een boek. E-book, fotoboek met tekst of andere creatieve vormen.

Onder deskundige begeleiding van Margje Vos (1948). Erkend gecertificeerd Biografisch Schrijfcoach/trainer,  Psychosynthese-therapeut en Leadership Coach.
Ruime ervaring in het individueel begeleiden en groepswerk bij Leven- Werk- Relatie- en Zingeving vragen. Praktijkcentrum Bedum & Groningen.

Zomer Schrijf Vierdaagse 22, 23, 24, en 25 augustus 2019
Start: 22 augustus 11.00 uur,  afsluiting 25 augustus 15.30 uur.
Kosten: € 495,00 inclusief 4 x lunch en 3 x diner, koffie, thee en lekkernij.  (excl.overnachting)
Locatie: Schrijfboerderij, Thesingerweg 1, 9781TR Bedum
Vervoer: auto zie route op website. Voor aankomst trein of bus is vervoer geregeld.

aanmeldenAlgemene Voorwaarden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Aanmelden Schrijfnieuws

* velden zijn verplicht

Bewaren

adminSchrijfvierdaagse 22, 23, 24 en 25 aug.2019