Zomer Schrijfweek 10,11,12,13 en 14 augustus 2019

Autobiografisch & Creatief Schrijven

Verhalen schrijven die een boek kunnen vullen

Vijf dagen op verhaal komen met verrassende en levende verhalen in een sfeervolle en rustgevende omgeving. Sneller en effectiever leren schrijven vanuit het hart. Onderzoekend en schrijvend op ontdekkingstocht naar de geheimen, wetmatigheden en eigenheid in de reis van je leven.

Schrijven op maat
We schrijven aan de hand van een zelfgekozen schrijfthema en jouw schrijfverlangen in een vast ritme, in een super fijne omgeving. In deze schrijfweek probeer ik maatwerk te leveren om aan jullie individuele schrijfwens zo veel mogelijk tegemoet te komen. We gaan samen op zoek naar de structuur in jouw verhaal.

Alle tijd om te schrijven
Hoe lang ben jij al zwanger van het verhaal dat je wilt schrijven? Hoe lang stel jij je schrijfwens al uit? Zo herkenbaar. Of je hebt reeds een start gemaakt en ontdekt hoe ingewikkeld het is om aan het schrijven te blijven en dat terwijl het schrijven je blij en gelukkig maakt. In deze schrijfweek heb je alle tijd om te schrijven. Schrijfplezier staat hoog in het vaandel deze week maar ook het willen afsluiten met een bundel verhalen of een autobiografisch essay. Maar vooral met jouw verhaal.

Wat is jouw verhaal?
Hoe maak ik een heldere keuze in het woud der mogelijkheden. Waar begin ik? Wat is er uniek in mijn verhaal? Hoe houd ik overzicht, hoe breng ik structuur aan. Wat is de essentie van mijn verhaal en wat is een passende schrijfstijl bij dit verhaal. Hoe breng ik humor en lucht in mijn verhaal? Allerlei vragen die remmend kunnen werken op het uitvoeren van je schrijfwens. Tijdens de schrijfweek sta ik je graag bij in jouw schrijfproces om eindelijk even die gewenste kilometers te maken in het manifest maken van jouw verhaal of bundel. De schrijftips en intensieve begeleiding brengen je tot de essentie van je verhaal.

Voor wie
De cursus is interessant voor de schrijfliefhebber, voor de professional, voor een ieder die geïnteresseerd is in levensverhalen en schrijven vanuit het hart. Schrijvend over de grote, maar vooral de kleine dingen en ontdekken dat juist die het geheim van het leven benaderen. Laat je inspireren door je eigen of iemand anders verhaal.

Aanmelding
Om de vaart er in te houden tijdens de schrijfweek, naast alle ontspanning en schrijfplezier, is het gewenst dat je al eerder aan een schrijfdag of schrijfcursus van mij hebt deelgenomen.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en nadere informatie betreffende de zomer schrijfweek.

Data: 10,11,12,13 en 14 augustus 2019
Start zaterdag 11.00 uur, afsluiting woensdag 15.30 uur
Kosten: € 595,00 inclusief lunch en diner, koffie, thee en koek. Excl. overnachting
Locatie: Rustieke omgeving op Schrijfboerderij, Thesingerweg 1, 9781TR Bedum.
Telefoon: 06 23489249

aanmeldenAlgemene Voorwaarden

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Aanmelden Schrijfnieuws

* velden zijn verplicht
adminZomer Schrijfweek