Masteropleiding Schrijven & Zelfcoaching

in Leven, Werk & Relatie

Diepgang en professie.
Tijdens de Masteropleiding S&Z train je schrijvenderwijs, nieuwe technieken en modellen die effectief zijn, groei veroorzaken, die je vrijheid en professie vergroten en bestendigen, in Leven Werk & Relatie. Ik geef je een inkijkje in de keuken van mijn eigen Schrijf & Zelfcoach Praktijk, voor de liefhebber en voor de professional. Met lichtheid en humor betreden we diepgang en professie.

Levensverhalen schrijven en zelfcoaching biedt de mogelijkheid om schrijvend verschuivingen teweegbrengen in je waarnemingen ten aanzien van je verleden, heden en toekomst. Schrijven en de ontdekking van de kracht van kiezen. Ontdekken dat loslaten op een bepaalde manier vanzelf kan gaan door o.a. zelfsturing. Met ontspannen aandacht schrijven over de dingen die raken aan je verlangens in leven, werk & relatie.

Zelf Coaching is sneller leren schakelen bij emoties, frustratie, stress. Bij verandering en tegenslag. Met ontspannen aandacht.

Leven en werken in vrijheid
Evenwicht en balans in leven, werk en relatie(s). Tijdens de opleiding leer je het ontwerpen van een Power Map Plan. Het Power Map Plan is gebaseerd op de intentie, het diepere verlangen dat ten grondslag ligt aan het doel dat je wil bereiken of het leven waar je van droomt. Werken met Power Map Planning is doelen bereiken in plaats van doelen stellen. Praktische en doelmatige aanpak.

Deze opleiding is interessant voor de liefhebber van schrijven en van zelfsturing, voor professionals en leiders. Je leert in deze opleiding niet alleen effectiever en sneller, to the point schrijven vanuit je hart. Maar je ontvangt ook de handleiding en het cursusmateriaal voor de basiscursus Autobiografisch Schrijven om eventueel zelf een schrijfgroep te leiden. Daarnaast leer je wèrken met Power Map Planning waardoor je een super focus ontwikkelt om het leven te leiden dat echt bij je past. We oefenen schrijvend bepaalde technieken om hobbels op de werk- en levensweg te elimineren. Schrijvend coachen, Coachend schrijven. Laat je verrassen door de reis van jouw ongekende mogelijkheden.

We trainen schrijvenderwijs:

 • De weg ‘van moeten naar mogen’.
 • De valkuil van perfectie.
 • Zelfvertrouwen heb je of train je. Maar hoe dan?
 • Vrij Schrijven en opbouw workshop.
 • De kracht van verhalen.
 • Communicatie in Relatie. Hoe communiceer je in een ogenschijnlijk onmogelijk gesprek?
 • Het verbinden van kennis (ratio) en eigen wijsheid (intuïtie). Verstand en gevoel.
 • Creatief Ondernemen in Leven Werk & Relatie.

We schrijven onderzoekend, gaan op ontdekkingstocht naar de geheimen, het levensthema en de eigenheid die in jouw levensreis besloten ligt. De opleiding wordt afgestemd op de individuele leerwensen van de deelnemers. De opleiding heeft een heldere structuur met naslagwerk.

Deze masteropleiding S&Z is toekomstgericht en beoogt authentiek leiding geven aan:

 • ten eerste jezelf en van daaruit zoals het voor jou van toepassing is,
 • een groep, aan professionals of gezin, klas, team, collega’s, klantenkring, partnerrelatie, aan een groep schrijvers (basiscursus).
 •  een project, eigen praktijk, onderneming of aan een veranderingsproces.
 • een gelukkig en zinvol (werk) leven waar innerlijke rust en -vrijheid het vertrekpunt is.

Voor wie?
Voor…
schrijfliefhebbers, voorlopers, vrijheidsstrijders, professionals, zoekers, twijfelaars, onruststokers, Voor diegene die op zoek is naar betekenisvol leven waarin ‘wat’ je doet, ‘hoe’ je dat doet en ‘wie’ je bent, kan samenvallen.
Voor ….
diegene die zelf succesvol een (schrijf) groep, praktijk of onderneming wil leiden of met het levensverhaal wil werken in eigen werkkring.
Voor …
diegene die authentiek en helder wil kunnen communiceren in Leven Werk & Relatie

Wat neem ik er van mee?
* Werkboek S & Z.
* Cursusmateriaal en handleiding basiscursus Autobiografisch Schrijven (ABS).
* Tips & Trics van het Creatief Ondernemen in Leven Werk & Relatie.
* De geheime sleutel van communicatie in Leven Werk & Relatie.
* Communicatiemodel op 4 niveaus.
* Power Map Plan Ontwerpmodel.

Opleidingsdagen: 5 okt., 9 nov., 14 dec., 2019  / 11 jan.,1 febr., 28 mrt., 9 mei en afsluiting in overleg met de groep 6 juni 2020.
Start: zaterdag 5 oktober –  10.00-16.00 uur.
Kosten: € 945,00 / zakelijk € 1.295,00 excl. b.t.w.

Locatie: Schrijfboerderij, Thesingerweg 1, 9781TR Bedum
Vervoer: auto zie route op website. Voor aankomst trein of bus is vervoer geregeld.
aanmeldenAlgemene Voorwaarden
Voor meer informatie : tel.: 0623489249

adminMaster