Schrijfcursus Programma

Autobiografisch & Creatief Schrijven

Zomer Schrijfweek

10 t/m 14 augustus 2019

Verhalen schrijven
die een boek kunnen vullen

Breng jouw schrijfwens in vervulling
met schrijven op maat

 Aan de hand van een zelfgekozen schrijfthema gaan we op zoek naar het unieke in jouw verhaal. In deze week train je structuur aan te brengen in je schrijfwerk en hoe keuzes maken, je verhaal kracht geeft.

Tijdens de schrijfweek sta ik je graag bij in het schrijfproces om eindelijk even die gewenste kilometers te maken in het manifest maken van jouw verhaal of bundel. De schrijftips en intensieve begeleiding brengen je tot de essentie van jouw verhaal.

We schrijven inkijkjes en vergezichten
met lichtheid en humor
tussen feiten & fictie

Data: 10, 11, 12, 13 en 14 augustus 2019

meer informatie

VOL GEBOEKT !

Master opleiding
Schrijven & Zelfcoaching

in Leven Werk & Relatie


1 dag per maand. Start vrijdag 5 oktober 2018.


Diepgang en professie

met het geheim van de smid

Tijdens de Masteropleiding S&Z train je schrijvenderwijs, nieuwe technieken en modellen die effectief zijn, groei veroorzaken, die je vrijheid en professie vergroten en bestendigen, in Leven Werk & Relatie. Ik geef een inkijkje in de keuken van mijn eigen Schrijf & Zelfcoach Praktijk, voor de liefhebber en voor de professional. Met lichtheid en humor betreden we diepgang en professie.

Data: 5 oktober, 2 november, 7 december 2018
11 jan., 15 maart, 12 april, 17 mei, 21 juni 2019

meer informatie.

.

Schrijf Workshop

Zaterdag 18 mei 2019

Autobiografisch & Creatief Schrijven

Levensverhalen schrijven die stapsgewijs een boek vullen. Je eigen schrijfstijl ontdekken in een sfeervolle omgeving, waar rust, vertrouwen en veiligheid de basis vormt. Hoe leuk is dat? Ik moedig je aan en daag je uit, in het op zoek gaan naar wat jou in essentie ten diepste raakt en tot schrijven aanzet. Ontspannend en humoristisch

Iedereen kan schrijven
Het verhaal schrijft zichzelf. Er wordt gewerkt met korte schrijfopdrachten die worden afgestemd op de leerwensen van de deelnemers. Daarbij staat het schrijfplezier voorop. De ervaring leert dat iedereen het kan.

Sneller en effectiever leren schrijven vanuit het hart. De methode is eenvoudig en laagdrempelig. Schrijfervaring is niet nodig. Pen en papier is voldoende. Eenvoudig en praktisch

meer informatie

Aanmelden Schrijfnieuws

* velden zijn verplicht
adminCursusprogramma